Kinderdagverblijf Amsterdam Zuid Oost - Logo Troeteltje PNG

Klaar voor de start?

Terwijl Het Troeteltje langzaam tot leven komt, willen we je uitnodigen om deel te nemen aan de spannende opbouw van ons kinderdagverblijf. Van het leggen van stevige fundamenten tot het verfijnen van elk detail, elk moment brengt ons dichter bij het openen van onze deuren.

Benieuwd naar ons groeiende avontuur? Kom gerust langs voor een rondleiding! Neem contact op met Ezgi Kus om een afspraak te maken of meld je direct aan voor de start. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in Het Troeteltje!

Samen op weg naar nieuwe avonturen en herinneringen bij ‘Het Troeteltje’!

Meld je aan!

Doe nu een vooraanmelding en verzeker jezelf van een plekje in ons huiselijke kinderdagverblijf. Wij bieden kleinschalige en huiselijke opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar. In een warme ruimte waar de individuele ontwikkeling van het kind centraal staat. Waarbij  de natuurlijke ontwikkeling gestimuleerd wordt. Veiligheid en liefdevolle benadering staan hoog in het vaandel bij Het Troeteltje. Klik hieronder om je interesse kenbaar te maken en je vooraanmelding te plaatsen. We kijken ernaar uit om samen een prachtig hoofdstuk te schrijven in het verhaal van Het Troeteltje!

Vacatures (3)

Het Troeteltje is op zoek naar gepassioneerde teamleden die samen met ons willen bouwen aan een liefdevolle en stimulerende omgeving voor de kleintjes. Ben jij klaar om deel uit te maken van ons avontuur? Ontdek meer over de kansen en mogelijkheden en solliciteer vandaag nog!

Contact

Heb je vragen, wil je meer informatie of een persoonlijke rondleiding? Neem gerust contact op! Het Troeteltje staat klaar om je te verwelkomen. Bel ons op 06 – 39776817 of stuur een e-mail naar info@hettroeteltje.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen en je meer te vertellen over ons warme kinderdagverblijf.

//
Heb je vragen of wil je een rondleiding? Aarzel niet, stuur een bericht.
👋 Hoi, hoe kan ik je helpen?

🌸 Speciale Aanbieding bij Het Troeteltje! 🌼

Mis deze geweldige kans niet!

Voor inschrijvingen In april en mei geven we 2 EXTRA DAGEN kinderopvang cadeau die u gedurende het hele jaar kunt inzetten!

Perfect voor die momenten waarop u even wat extra tijd voor uzelf nodig heeft, of wanneer het onverwacht druk wordt. Onze toegewijde en liefdevolle medewerkers staan klaar om uw kinderen met open armen te ontvangen, vol leuke en leerzame activiteiten!

Aanbieding ter waarde van €253,-

Maar let op! Deze speciale aanbieding is alleen geldig voor inschrijvingen van april en mei.