Contact

Neem contact op

Heb je een vraag of opmerking? Neem onze meest gestelde vragen even door, kom je er niet uit? Dan kun je nog altijd contact met ons opnemen, zowel per email als telefonisch of WhatsApp

U kunt kinderopvangtoeslag aanvragen op de website van toeslagen.nl 

Doe dit zo snel mogelijk.

Op de site https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/toeslagen/content/hulpmiddel-proefberekening-toeslagen kunt u zien hoeveel kinderopvangtoeslag u per kind kan krijgen

Kinderopvangtoeslag aanvragen

U kunt kinderopvangtoeslag aanvragen op de website van toeslagen.nl. Dit moet u doen binnen 3 maanden na de maand waarin uw kind voor het eerst naar de opvang gaat. Wacht daarom niet te lang met aanvragen, anders loopt u kinderopvangtoeslag mis. 

Nee, voor kinderen in de leeftijd van 1 tot en met 4 jaar zijn er geen wachtlijsten. Er zijn beperkte beschikbare plekken voor baby’s  onder de 12 maanden. Tevens is er een wachtlijst beschikbaar voor baby’s van 3 tot 12 maanden.

Een plek reserveren bij Het Troeteltje is heel eenvoudig. Sterker nog, wij raden aan om zo snel mogelijk een plek te reserveren. Dit kan op dit moment ook, voordat het kinderdagverblijf gestart is.

Zo is uw kind gegarandeerd van een kindplek binnen ons kinderdagverblijf. U kunt voor het reserveren van een kindplek het contactformulier invullen.

Voor kinderen is het vaak spannend om voor het eerst naar een (nieuw) kinderdagverblijf te gaan. Daarom bieden wij de mogelijkheid om te wennen. Dit doen wij door middel van drie wendagen, die steeds iets langer zijn. De mentor stemt mondeling de data en tijden met ouders, in onderling overleg, af. Het Troeteltje vraagt ouders een goed gevulde (rug)tas mee te geven. Denk bijvoorbeeld aan een knuffeltje van thuis, fopspeen en reservekleding. Tijdens het wennen houden wij ouders op de hoogte en zullen we telefonisch contact opnemen bij vragen of bijzonderheden. Na iedere wendag evalueren we mondeling met ouders en passen we indien nodig de planning van het wennen aan.

Gesloten dagen

25-12-2023    Eerste Kerstdag
26-12-2023    Tweede Kerstdag
01-01-2024    Nieuwjaarsdag
29-03-2024   Goede Vrijdag
01-04-2024    2de Paasdag
09-05-2024    Hemelvaartsdag
20-05-2024    2de Pinksterdag
25-12-2024      Kerstmis
26-12-2024      Kerstmis

Het Troeteltje Amsterdam Oud Zuid

Het Troeteltje Amsterdam – Oud Zuid
Van Ostadestraat 13-O
1072 SL Amsterdam

Telefoon: 020 303 50 71
Email: Info@hettroeteltje.nl
Openingstijden: Ma – Vrij van 07:30 – 18:30

Heb je nog vragen?

We zijn op werkdagen van 07:30 tot en met 18:30 bereikbaar

Contactformulier

//
Heb je vragen of wil je een rondleiding? Aarzel niet, stuur een bericht.
👋 Hoi, hoe kan ik je helpen?

🌸 Speciale Aanbieding bij Het Troeteltje! 🌼

Mis deze geweldige kans niet!

Voor inschrijvingen In april en mei geven we 2 EXTRA DAGEN kinderopvang cadeau die u gedurende het hele jaar kunt inzetten!

Perfect voor die momenten waarop u even wat extra tijd voor uzelf nodig heeft, of wanneer het onverwacht druk wordt. Onze toegewijde en liefdevolle medewerkers staan klaar om uw kinderen met open armen te ontvangen, vol leuke en leerzame activiteiten!

Aanbieding ter waarde van €253,-

Maar let op! Deze speciale aanbieding is alleen geldig voor inschrijvingen van april en mei.