Plaatsing en contract

Procedure van plaatsing

Op dit moment zijn er beschikbare plekken zonder wachtlijst!

Wij proberen zo snel mogelijk een plaats voor je kind op ons kinderdagverblijf te garanderen. Als er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen, hanteren wij onderstaande richtlijnen:

Kinderen met een broer of zus die al naar onze kinderopvang komt, krijgen voorrang. Deze regel hebben wij omdat wij onze bestaande klanten maximaal willen bedienen in de opvangbehoefte die zij hebben.

Kinderen in de leeftijd van 1 tot en met 4 jaar kunnen direct starten. Baby’s kunnen een plek reserveren. De leeftijd van een kind bepaalt mede of er plek is op de groep. Wanneer de groep bijna vol is, kan een ouder kind soms nog wel geplaatst worden, maar een jonger kind niet. Dit heeft te maken met wettelijke regels vanuit de wet kinderopvang.

Oudercontract

Stap 1: Na het inschrijven krijgen de ouders van ons te horen dat er een beschikbare plek is op het kinderdagverblijf voor hun kind(eren).

Stap 2: Vervolgens ontvang je van ons een plaatsingscontract. Hierop staan jullie gegevens genoteerd, de afgesproken dagen en de voorwaarden van het contract. Wij ontvangen graag binnen 5 werkdagen een akkoord retour. De plaatsing is dan definitief.

Mocht je in tussentijd, om welke reden dan ook, toch afzien van de plaatsing dan kun je tot 1 maand voor de startdatum kosteloos annuleren. Daarna geldt voor iedereen een opzegtermijn van 1 maand vanaf de 1e of de 15e dag per maand.

Bij het aan gaan van het plaatsingscontract horen ook de algemene voorwaarden, opgesteld door de brancheorganisatie. Bij het tekenen van het contract ga je akkoord met die algemene voorwaarden.

Het Troeteltje Amsterdam Oud Zuid

Het Troeteltje Amsterdam – Oud Zuid
Van Ostadestraat 13-O
1072 SL Amsterdam

Telefoon: 020 303 50 71
Email: Info@hettroeteltje.nl
Openingstijden: Ma – Vrij van 07:30 – 18:30

//
Heb je vragen of wil je een rondleiding? Aarzel niet, stuur een bericht.
👋 Hoi, hoe kan ik je helpen?

🌸 Speciale Aanbieding bij Het Troeteltje! 🌼

Mis deze geweldige kans niet!

Voor inschrijvingen In april en mei geven we 2 EXTRA DAGEN kinderopvang cadeau die u gedurende het hele jaar kunt inzetten!

Perfect voor die momenten waarop u even wat extra tijd voor uzelf nodig heeft, of wanneer het onverwacht druk wordt. Onze toegewijde en liefdevolle medewerkers staan klaar om uw kinderen met open armen te ontvangen, vol leuke en leerzame activiteiten!

Aanbieding ter waarde van €253,-

Maar let op! Deze speciale aanbieding is alleen geldig voor inschrijvingen van april en mei.