Waarom Het Troeteltje

Stap binnen bij Kinderdagverblijf Het Troeteltje

Welkom bij Het Troeteltje! Het Troeteltje is een nieuw kinderdagverblijf dat per maart 2024 zijn deuren zal openen in de Cornelis Troostbuurt (de Pijp). Wij bieden dagopvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 4 jaar in een huiselijke omgeving.

Het Troeteltje staat voor veiligheid, liefde en respect. Het mooiste gevoel dat er bestaat, is het gevoel van thuiskomen. Jouw eigen vertrouwde basis waar jij jezelf mag zijn. Waarbij je onvoorwaardelijk geliefd wordt en jij telt als persoon.

Dat is waar Troeteltje voor staat en ons uniek maakt. Bij ons kom je in je tweede huis waarbij je liefdevol wordt opgewacht, heel veel knuffels krijgt en respectvol wordt behandeld.

Het Troeteltje is een hoogwaardig kinderdagverblijf waarbij de natuurlijke ontwikkeling van het kind centraal staat. Bij ons krijgen de kinderen een veilige omgeving waarbij ieder kind op eigen niveau en tempo zich kan ontwikkelen en ontplooien. Wij hebben een verticale groep bij Het Troeteltje. Een verticale groep lijkt op een gezin met kinderen van verschillende leeftijden. Zelfvertrouwen en vaardigheden nemen toe door rijke ervaringen die ze opdoen in een verticale groep. Kinderen leren op een natuurlijke manier van elkaar, door elkaar te observeren en te imiteren, dit heet modeling.

De ruimte op de groep is rustgevend en prikkelarm ingericht voor de kinderen. Hiervoor is gebruik gemaakt van rustgevende kleurencombinaties en prikkelarm speelgoed dat met liefde en nauwkeurigheid is geselecteerd.

De pedagogische visie van Thomas Gordon biedt ons inspiratie. Wij zorgen voor een liefdevolle, ontspannen en uitdagende omgeving voor onze kinderen waarbij het budget niet de prioriteit is, maar de behoefte van het individuele kind.

Bij Het Troeteltje staat respect voor autonomie, sensitieve responsiviteit en ontspanning voorop. Onze ervaren pedagogische medewerkers organiseren diverse leuke en gevarieerde activiteiten gebaseerd op het aangeboden thema.

Om het wenproces zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen geven wij aan de kinderen die bij ons komen een knuffeldoekje. Dit knuffeldoekje ziet eruit als het troeteldoekje van ons logo.

Benieuwd naar de exacte invulling? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen en bespreken graag uw specifieke wensen en behoeften. Welkom bij Het Troeteltje, welkom thuis.

//
Heb je vragen of wil je een rondleiding? Aarzel niet, stuur een bericht.
👋 Hoi, hoe kan ik je helpen?

🌸 Speciale Aanbieding bij Het Troeteltje! 🌼

Mis deze geweldige kans niet!

Voor inschrijvingen In april en mei geven we 2 EXTRA DAGEN kinderopvang cadeau die u gedurende het hele jaar kunt inzetten!

Perfect voor die momenten waarop u even wat extra tijd voor uzelf nodig heeft, of wanneer het onverwacht druk wordt. Onze toegewijde en liefdevolle medewerkers staan klaar om uw kinderen met open armen te ontvangen, vol leuke en leerzame activiteiten!

Aanbieding ter waarde van €253,-

Maar let op! Deze speciale aanbieding is alleen geldig voor inschrijvingen van april en mei.