herroepingsrecht

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen, zonder opgave van redenen, de online/digitaal afgesloten overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van de sluiting van de overeenkomst.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige schriftelijke verklaring (bij voorkeur via e-mail), vóór het verstrijken van de herroepingstermijn, op de hoogte stellen van jouw beslissing om de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (klik hier)

Het ingevulde en ondertekende herroepingsformulier (of een andere duidelijk geformuleerde verklaring) kan via e-mail worden gestuurd naar info@hettroeteltje.nl

Verzending per post kan eventueel worden gedaan naar:

Kinderopvang Het Troeteltje
Afdeling Directie
Van Ostadestraat 13-O
1072 SL Amsterdam

Zodra wij jouw bericht over de herroeping van de afgesloten overeenkomst hebben ontvangen, sturen wij een ontvangstbevestiging toe per mail.

Voor de dienstverlening die reeds is geboden gedurende de herroepingstermijn, is betaling verschuldigd. Nadat jij ons hebt geïnformeerd over het herroepen van de overeenkomst, zullen wij een eindafrekening maken op basis van de geleverde en afgenomen dienstverlening.

//
Heb je vragen of wil je een rondleiding? Aarzel niet, stuur een bericht.
👋 Hoi, hoe kan ik je helpen?

🌸 Speciale Aanbieding bij Het Troeteltje! 🌼

Mis deze geweldige kans niet!

Voor inschrijvingen In april en mei geven we 2 EXTRA DAGEN kinderopvang cadeau die u gedurende het hele jaar kunt inzetten!

Perfect voor die momenten waarop u even wat extra tijd voor uzelf nodig heeft, of wanneer het onverwacht druk wordt. Onze toegewijde en liefdevolle medewerkers staan klaar om uw kinderen met open armen te ontvangen, vol leuke en leerzame activiteiten!

Aanbieding ter waarde van €253,-

Maar let op! Deze speciale aanbieding is alleen geldig voor inschrijvingen van april en mei.