Neem contact op via ons contactformulier of via 020 303 50 71

Samenwerkingen / Partners

Even in het zonnetje

Bij Het Troeteltje geloven we in het bouwen van sterke verbindingen. Hier zetten we onze gewaardeerde partners in de schijnwerpers, stuk voor stuk met een uniek verhaal en bijdrage aan ons troetelrijke universum. Ontdek hoe we samen groeien en bloeien. Benieuwd naar een partnerschap? We nodigen geïnteresseerde partijen van harte uit voor een kennismaking, waar we graag de mogelijkheden voor een vruchtbare samenwerking bespreken.

Kinderdagverblijf Amsterdam Zuid Oost - avatar large 1 scaled

Radux - Online Solutions

Ontmoet Radux, het online marketingbureau dat de digitale aanwezigheid van ‘Het Troeteltje’ vormgeeft en optimaliseert. Van de ontwikkeling van de website tot het creëren van het logo en het integreren van de verhalen van ‘Het Troeteltje’, Radux leidt dit alles in goede banen. Onze samenwerking met Radux omvat het volledige spectrum van online aspecten, inclusief SEO en andere elementen voor optimale vindbaarheid. Als experts in digitale strategieën zorgt Radux ervoor dat ‘Het Troeteltje’ niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook online goed te vinden en te ervaren is. Samen vormen we een synergetisch team om de online wereld van ‘Het Troeteltje’ tot leven te brengen en te laten stralen. 💻✨🚀

Kinderdagverblijf Amsterdam Zuid Oost - logo gsc 1

De Geschillencommissie

Ontmoet de Geschillencommissie, onze betrouwbare partner in het waarborgen van kwaliteit bij ‘Het Troeteltje’. In nauwe samenwerking hebben we processen ontwikkeld om klachten en geschillen op een constructieve manier aan te pakken. ‘Het Troeteltje’ is toegewijd aan transparantie en klanttevredenheid, en de Geschillencommissie ondersteunt ons hierin.

Wanneer er een klacht opkomt, is de eerste stap om contact op te nemen met ‘Het Troeteltje’, of dit nu per post, e-mail of via het klachtenformulier op onze website is. Als de kwestie niet naar tevredenheid wordt opgelost, treedt de Geschillencommissie op de voorgrond. De samenwerking tussen ‘Het Troeteltje’ en de Geschillencommissie garandeert een eerlijke en effectieve afhandeling van geschillen, waarbij beide partijen streven naar een positieve uitkomst. 🤝🔍✨

Kinderdagverblijf Amsterdam Zuid Oost - Screenshot 46

Bitcare

Maak kennis met Bitcare, onze innovatieve partner in kinderopvangadministratie bij ‘Het Troeteltje’. Bitcare levert een geavanceerd platform dat ons in staat stelt om zorgvuldig en efficiënt de administratieve processen van kinderopvang te beheren. Met Bitcare kunnen we ons volledig richten op wat het belangrijkst is: de zorg en ontwikkeling van elk kind.

Onze samenwerking met Bitcare gaat verder dan alleen software; het is een gedeelde inzet voor het verbeteren van de kwaliteit van kinderopvang. Bitcare stelt ‘Het Troeteltje’ in staat om met vertrouwen te navigeren door administratieve uitdagingen, zodat we ons kunnen concentreren op wat we het liefst doen – het bieden van een liefdevolle en stimulerende omgeving voor alle kinderen. 🖥️🤝✨

Kinderdagverblijf Amsterdam Zuid Oost - subthema kijk 150x150 1

KIJK! Bazalt groep

KIJK! is een veel gebruikt digitaal instrument waarmee je de ontwikkeling van jonge kinderen volgt. KIJK! is een werkwijze die leraren en pedagogisch medewerkers ondersteunt bij het observeren, registreren en stimuleren van de ontwikkeling van jonge kinderen tussen 0 en 7 jaar.

Je kijkt naar basiskenmerken, betrokkenheid en aanwezigheid van factoren die een risico kunnen vormen voor de ontwikkeling. Daarnaast kijk je naar de ontwikkeling van de sociaal emotionele ontwikkeling, taal, rekenen en motoriek.

//
Heb je vragen of wil je een rondleiding? Aarzel niet, stuur een bericht.
👋 Hoi, hoe kan ik je helpen?