Het Troeteltje opent haar deuren in maart 2024!

Het Troeteltje opent haar deuren in maart 2024!

Het Troeteltje Amsterdam – Oud Zuid opent haar deuren voor een Warm Welkom in de Wereld van Zorgzame Kinderopvang

Het Troeteltje, een gloednieuw kinderdagverblijf gelegen aan de Van Ostadestraat 13-O, 1072 SL Amsterdam, kondigt met groot enthousiasme haar naderende opening aan. Met een geplande start in maart 2024, belooft Het Troeteltje een betoverende plek te worden waar kinderen van 0-4 jaar zich kunnen ontwikkelen in een liefdevolle en stimulerende omgeving.

Een Kindvriendelijk Toevluchtsoord in Oud Zuid

Gelegen in het hart van Oud Zuid, straalt Het Troeteltje een warm welkom uit voor gezinnen in de buurt. De Van Ostadestraat, met zijn charmante karakter, biedt het perfecte decor voor dit toevluchtsoord van zorgzaamheid. Het Troeteltje is trots op de kleinschalige aanpak, waarbij elk kind individuele aandacht krijgt en de ruimte heeft om te groeien op zijn of haar eigen tempo.

Pedagogische Excellente Zorg

Bij Het Troeteltje staat pedagogische excellentie centraal. Ons team van ervaren en gekwalificeerde pedagogisch medewerkers is toegewijd aan het creëren van een omgeving waarin kinderen gedijen. We geloven in het aanmoedigen van nieuwsgierigheid, het stimuleren van creativiteit en het ondersteunen van elke stap in de ontwikkeling van een kind.

Unieke Kenmerken van Het Troeteltje

Het Troeteltje onderscheidt zich door verschillende unieke kenmerken:

  1. Kleinschaligheid met Persoonlijke Aandacht: Met een beperkt aantal kinderen in elke groep kunnen we persoonlijke aandacht garanderen, waardoor een vertrouwde omgeving ontstaat.
  2. Gezonde Voeding: Onze kinderen genieten van dagelijks bereide, verse en gezonde maaltijden. We bieden een gevarieerd menu, inclusief vegetarische opties.
  3. Individuele Ontwikkeling: Bij Het Troeteltje geloven we in de unieke krachten en talenten van elk kind. Ons programma is ontworpen om individuele ontwikkeling te bevorderen.
  4. Veilige en Stimulerende Ruimte: Ons kinderdagverblijf is zorgvuldig ontworpen om een veilige, hygiënische en stimulerende omgeving te bieden waarin kinderen vrij kunnen ontdekken en leren.

Een Uitnodiging voor Ouders

Het Troeteltje nodigt ouders in Amsterdam en omgeving uit om deel uit te maken van onze groeiende gemeenschap. We organiseren binnenkort een open dag waar ouders en verzorgers de gelegenheid hebben om ons kinderdagverblijf te verkennen, kennis te maken met ons toegewijde team en meer te ontdekken over ons pedagogisch beleid.

Hoe Kun Je Contact Opnemen?

Voor meer informatie over de opening, registratie of algemene vragen, nodigen we geïnteresseerde ouders uit om contact met ons op te nemen via 020 303 5071 of info@hettroeteltje.nl. Het Troeteltje kijkt ernaar uit om gezinnen te verwelkomen en samen een reis van liefdevolle zorg en groei te beginnen.

NIEUWS

Kinderdagverblijf Het Troeteltje is OPEN

NIEUWS

Het Troeteltje opent haar deuren in maart 2024!

//
Heb je vragen of wil je een rondleiding? Aarzel niet, stuur een bericht.
👋 Hoi, hoe kan ik je helpen?

🌸 Speciale Aanbieding bij Het Troeteltje! 🌼

Mis deze geweldige kans niet!

Voor inschrijvingen In april en mei geven we 2 EXTRA DAGEN kinderopvang cadeau die u gedurende het hele jaar kunt inzetten!

Perfect voor die momenten waarop u even wat extra tijd voor uzelf nodig heeft, of wanneer het onverwacht druk wordt. Onze toegewijde en liefdevolle medewerkers staan klaar om uw kinderen met open armen te ontvangen, vol leuke en leerzame activiteiten!

Aanbieding ter waarde van €253,-

Maar let op! Deze speciale aanbieding is alleen geldig voor inschrijvingen van april en mei.