Kinderdagverblijf Het Troeteltje is OPEN

Kinderdagverblijf Het Troeteltje is OPEN

Een Warme en Stimulerende Plek voor Kinderen

Bij Kinderdagverblijf Het Troeteltje in Amsterdam Oud Zuid staat het welzijn van elk kind voorop. Wij begrijpen dat de vroege jaren cruciaal zijn voor de ontwikkeling van een kind. Daarom bieden wij een liefdevolle omgeving die niet alleen veilig en geborgen is, maar ook stimulerend en uitdagend. Gelegen aan de Van Ostadestraat in het hart van Amsterdam, biedt ons kinderdagverblijf een thuis weg van huis voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Onze Visie op Kinderopvang

Bij Het Troeteltje geloven we in het creëren van een balans tussen zorg en educatie. Elk kind is uniek en onze aanpak is erop gericht om elk kind te ondersteunen in hun individuele ontwikkeling. We omarmen de nieuwsgierigheid van elk kind en moedigen hen aan om de wereld om hen heen te verkennen en te begrijpen.

Spelenderwijs Leren: Ons Educatief Programma

Spel is de kern van leren in onze kinderopvang. Wij geloven dat kinderen het beste leren door te spelen en te experimenteren in een veilige en ondersteunende omgeving. Ons programma is zorgvuldig samengesteld om elk kind te helpen bij het ontwikkelen van hun sociale, emotionele, fysieke en cognitieve vaardigheden.

Een Gezonde Basis: Onze Focus op Voeding

Voeding is een essentieel onderdeel van de ontwikkeling van een kind. In Het Troeteltje zorgen wij ervoor dat alle maaltijden en snacks niet alleen lekker, maar ook voedzaam en gebalanceerd zijn. We leggen de basis voor gezonde eetgewoonten vanaf jonge leeftijd.

De Kracht van Goede Voeding in de Groei van Kinderen

Wij geloven dat goede voeding essentieel is voor de fysieke en mentale ontwikkeling van kinderen. Ons menu is zorgvuldig samengesteld om aan alle voedingsbehoeften van jonge kinderen te voldoen en om hen kennis te laten maken met een verscheidenheid aan smaken en texturen.

Wij geloven dat goede voeding essentieel is voor de fysieke en mentale ontwikkeling van kinderen. Ons menu is zorgvuldig samengesteld om aan alle voedingsbehoeften van jonge kinderen te voldoen en om hen kennis te laten maken met een verscheidenheid aan smaken en texturen.

Kinderdagverblijf Amsterdam Zuid Oost

Verticale Groepen: Een Familieomgeving Creëren

In Het Troeteltje werken we met verticale groepen. Dit betekent dat kinderen van verschillende leeftijden samen in één groep zitten, net als in een groot gezin. Dit bevordert de sociale interactie en het leren van elkaar.

Sociale Vaardigheden en Samen Groeien

De dynamiek van verticale groepen biedt unieke kansen voor kinderen om sociale vaardigheden te ontwikkelen. Oudere kinderen leren zorgzaam te zijn en jongere kinderen worden aangemoedigd om nieuwe vaardigheden te proberen.

Kinderdagverblijf Amsterdam Zuid Oost

Professioneel en Toegewijd Personeel

Een van de grootste troeven van Het Troeteltje is ons toegewijde team. Onze pedagogische medewerkers zijn niet alleen gekwalificeerd, maar hebben ook een passie voor het werken met kinderen. Zij zijn de sleutel tot het creëren van een liefdevolle en stimulerende omgeving.

Focus op Persoonlijke Ontwikkeling

Ons team wordt regelmatig getraind en bijgeschoold om de beste zorg en educatie aan de kinderen te bieden. We moedigen onze medewerkers aan om hun vaardigheden voortdurend te ontwikkelen, wat direct ten goede komt aan de kinderen.

Onze Pedagogische Medewerkers: Het Hart van Ons Kinderdagverblijf

Elke medewerker bij Het Troeteltje is zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kwalificaties, ervaring en affiniteit met kinderen. Zij vormen het hart van ons kinderdagverblijf en zijn cruciaal voor het creëren van een warme en uitnodigende sfeer.

Kinderdagverblijf Amsterdam Zuid Oost - Portret 2 scaled
Kinderdagverblijf Amsterdam Zuid Oost - Portret 3 scaled
Kinderdagverblijf Amsterdam Zuid Oost - Portret 4 scaled

De Voordelen van Kinderdagverblijf Het Troeteltje

Kiezen voor Het Troeteltje betekent kiezen voor kwaliteit en zorg. Ons kinderdagverblijf in Amsterdam Oud Zuid biedt vele voordelen voor zowel kinderen als ouders.

Geen Wachtlijst: Directe Toegang tot Topzorg

Wij begrijpen dat ouders flexibiliteit nodig hebben. Daarom zijn wij trots te kunnen melden dat er geen wachtlijst is bij Het Troeteltje. Dit betekent dat we snel kunnen inspelen op de behoeften van uw gezin.

Waarom Wachten? Schrijf uw Kind Vandaag Nog In!

Waarom Wachten? Schrijf uw Kind Vandaag Nog In!

Wij bieden niet alleen flexibiliteit in inschrijving, maar ook in onze zorg. Of het nu gaat om fulltime of parttime opvang, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen.

Kinderdagverblijf Amsterdam Zuid Oost - Baby Fox 21 scaled

Afsluiting: Uw Kind in Goede Handen bij Het Troeteltje

In Kinderdagverblijf Het Troeteltje in Amsterdam Oud Zuid bent u verzekerd van een liefdevolle en stimulerende omgeving voor uw kind. Onze deuren staan open voor nieuwe inschrijvingen zonder wachtlijst, en ons team van professionals staat klaar om uw kind te verwelkomen en te begeleiden in hun ontwikkeling.

Neem Contact Op voor een Rondleiding

Wij nodigen u van harte uit om Het Troeteltje te bezoeken en zelf te ervaren hoe wij zorgen voor een veilige, warme en stimulerende omgeving voor uw kind. Neem contact met ons op voor een rondleiding en ontmoet ons team.

NIEUWS

Kinderdagverblijf Het Troeteltje is OPEN

NIEUWS

Het Troeteltje opent haar deuren in maart 2024!

//
Heb je vragen of wil je een rondleiding? Aarzel niet, stuur een bericht.
👋 Hoi, hoe kan ik je helpen?

🌸 Speciale Aanbieding bij Het Troeteltje! 🌼

Mis deze geweldige kans niet!

Voor inschrijvingen In april en mei geven we 2 EXTRA DAGEN kinderopvang cadeau die u gedurende het hele jaar kunt inzetten!

Perfect voor die momenten waarop u even wat extra tijd voor uzelf nodig heeft, of wanneer het onverwacht druk wordt. Onze toegewijde en liefdevolle medewerkers staan klaar om uw kinderen met open armen te ontvangen, vol leuke en leerzame activiteiten!

Aanbieding ter waarde van €253,-

Maar let op! Deze speciale aanbieding is alleen geldig voor inschrijvingen van april en mei.